1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

FOX'un "Yabani" dizisinin Rüzgâr'ı kim oldu?

NTC Medya'nın FOX için hazırladığı "Yabani" dizisinin çekimleri yarın İstanbul'da başlıyor.

FOX’un “Yabani” dizisinin Rüzgâr’ı kim oldu?

“Yabani” dizisi güçlü kadrosu ve merak uyandıran hikâyesiyle FOX‘un yeni sezondaki iddialı projelerinin başında geliyor. Başarılı yönetmen M. Çağatay Tosun‘un çektiği dizide Halit Özgür Sarı, Simay Barlas,  Bertan Asllani, Dolunay Soysert, Yurdaer Okur, Osman Alkaş, Şebnem Hassanisoughi, Seray Özkan, Ramiz Mullamusa, Rojbin Erden, Sezer Arıçay, Ayşegül Ünsal, Birgül Ulusoy ve Güray Görkem başlıca rolleri paylaşacak. Başına gelen talihsiz olay sonrası sokaklarda kimsesiz büyümek zorunda kalan Yaman ve arkadaşları ile hastane sahibi bir ailenin bir gece tesadüflerle başlayan kader örgüsünü konu alan dizide Rüzgâr rolüne yetenekli genç bir yıldız hayat verecek.

Bartu Dilmen “Rüzgâr” karakterini oynayacak ve Çağla’nın (Seray Özkan) erkek arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak. Hilal Yıldız‘ın yazdığı dizi yarın İstanbul’da sete çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Oyun Bitti” filminin çekimleri başladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir