1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

FOX'un Yabani dizisinin çekimleri başladı... Kan bağı mı, can bağı mı?

FOX yeni sezona çok hızlı giriyor. Kanal Türkiye'nin önde gelen yapımcılarına 10'u aşkın dizi siparişi verdi. Bu dizilerden Yabani sete çıktı.

FOX’un Yabani dizisinin çekimleri başladı… Kan bağı mı, can bağı mı?

Yabani dizisinin çekimleri başladı. Başarılı yönetmenlerimizden M. Çağatay Tosun’un çekeceği, görüntü yönetmenliğini Özkan Bal’ın yaptığı diziyi Hilal Yıldız kaleme alıyor. NTC Medya imzalı dizinin yapımcıları duayen isim Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp…  Zengin bir ailenin fidye karşılığı kaçırılan ve sokaklara düşen oğlunun yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan dizi seyirciye “Kan bağı mı yoksa can bağı mı?” sorusunun cevabını aratacak.

Çekimleri başlayan dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Osman Alkaş yer alıyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Yabani’de ayrıca; Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi ünlü isimler rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“C Takımı” filmi flaş isimleri buluşturdu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir