1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

FOX’un “Kopuk” dizisine 5 flaş oyuncu

Fatih Aksoy’un patronu olduğu MedYapım’ın FOX için hazırladığı “Kopuk” dizisinin kasın ayının ilk haftası sete çıkması planlanıyor.

FOX’un “Kopuk” dizisine 5 flaş oyuncu

“Kopuk” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Koray Kerimoğlu’nun yönettiği Deniz Karaoğlu, Fuat Mete, Özden Selim Karadana’nın da kaleme aldığı dizi Tarlabaşı’nda geçen modern bir Robin Hood hikâyesini konu alıyor. Kaan Yıldırım (Ferhan), Biran Damla Yılmaz (Sera), Seray Kaya (Müjde), Mustafa Açılan (Tan) Sarp Akkaya’yı (Faruk), Engin Alkan (Bumin) ve Evliya Alkan’ı (Damat Erdem) buluşturan diziye 5 yeni isim katıldı. 3 Kasım’da vizyona girecek “Atatürk” filminde ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kız kardeşi Makbule Hanım’a hayat veren Sahra ŞaşKopuk”la dizi setlerine dönüyor. Başarılı oyuncu “Kopuk” dizisinde Nihal rolüne hayat verecek, dansları ve güzelliğiyle dikkat çekecek.

Erdem’in partneri Gonca’ya bir süredir setlerden uzak olan Merve Çağıran hayat verecek. Tıpkı iyi dans eden Gonca, Erdem’le aynı evde yaşamaktadır.

Dizinin önemli rollerinden Bili karakterini Edip Tepeli canlandıracak. Son olarak “Gülcemal”de seyirciyle buluşan Tepeli, dizide işitme duyusunu sonradan kaybetmiş bir karakter olarak seyirci karşısına çıkacak.

Dizinin ana karakterlerinden “Cüneyt”e Cem Söküt hayat verecek. Cüneyt “Kopuk”ta Ferhan, Bili ve Erdem’in yakın arkadaşıdır.Yakın zamanda Kanal D’nin yazlık dizisi “Dönence”nin ekibinde yer alan Umut Kaya merakla beklenen dizide “Erdal” rolüyle seyirciyle buluşacak ve Ziya’nın adamlarından birini oynayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Behzat Ç.’nin 2. sezon yayın tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir