1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Flaş gelişme… Yalı Çapkını’nın reytingi düştü, Gaddar’ın yayın tarihi öne çekildi 

2 Şubat’ta yayınlanması planlanan Gaddar dizisinin yayın tarihi dün akşam Yalı Çapkını’nın total reytingi düşünce öne çekildi.

Flaş gelişme… Yalı Çapkını’nın reytingi düştü, Gaddar’ın yayın tarihi öne çekildi   

 Gaddar dizisinin yayın tarihi merakla bekleniyordu. Başta ocak ayı içinde yayınlanması planlanan Çağatay Ulusoy’lu dizinin daha sonra şubat ayında alınmasına karar verildi. 2 Şubat için planlanan yayın tarihi dün akşam Yalı Çapkını’nın total seyircide kan kaybı yaşaması üzerine öne çekildi.

Son gelen bilgi Ay Yapım imzalı “Gaddar” dizisinin 19 Ocak Cuma akşamı yayınlanacağı yönünde… FOX’un 2024’teki en iddialı dizilerinin başında gelen projede Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer aldığı Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran’dan oluşan güçlü bir oyuncu ekibi yer alıyor. Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı diziyi Sinan Öztürk yönetiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Usta aktör Savaş Özdemir 2. Murad rolüyle ekranlara dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir