1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Final yapan "Camdaki Kız"ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun yeni adresi neresi?

"Camdaki Kız"ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu bu akşam final yapan dizideki karakterine mektup yazdı.

Final yapan “Camdaki Kız”ın Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu’nun yeni adresi neresi?

Camdaki Kız“ın 3 sezon süren ekran macerası bu akşam son buldu. OGM Pictures imzalı dizinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu‘nun yeni adresinin şimdiden belli olduğu ortaya çıktı. “Kırmızı Oda” dizisinin ardından “Camdaki Kız“la anlaşan Şerifoğlu’nun yapımcı Onur Güvenatam‘la anlaşırken 2 proje anlaşması yaptığı ve yeniden aynı yapım şirketiyle çalışacağı öğrenildi.

Öte yandan Feyyaz Şerifoğlu hayat verdiği karaktere şu sözlerle veda etti:

“Sevgili Sedat; seninle 3 sezondur devam eden maceramızın bugün son günü… Benim de herkes gibi sana çok kızdığım, üzüldüğüm zamanlar oldu ama her şeye rağmen sana hayat vermek benim için büyük bir keyifti. Sana, tüm izleyicilerimize ve bana bu yolda katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Unutulmayacaksın…”

Partneri Burcu Biricik de Feyyaz Şerifoğlu‘nun bu paylaşımının altına kalp emojisi koydu.

Feyyaz Şerifoğlu‘na spiker sevgilisi Merve Dinçkol da “Hoşçakal Sedat, bravo Feyyaz… Harikasın, hep harikaydın” mesajını attı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ya Çok Seversen” dizisine asansörlü tanıtım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir