1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Final bölümünü beraber izleyen Yasak Elma ekibi gözyaşlarına boğuldu

Final bölümünü beraber izleyen Yasak Elma ekibi gözyaşlarına boğuldu

Yasak Elma” dizisinin 6 yıllık ekran macerası dün akşam sona erdi. Dizinin Yıldız’ı Eda Ece dizinin büyük finalini evinde ağırladığı ekip arkadaşları Şevval Sam, Melisa Doğu, Gülenay Kalkan, Bahtiyar Memili ve Serkan Rutkay Ayıköz’le beraber izledi.

Medyapım imzalı dizinin final sahnelerini izleyen Yasak Elma ekibi gözyaşlarını tutamadı.

Eda Ece fenomen olan karakterine şu sözlerle veda etti:

“Hoşçakal Yıldız’ım… Bir devrin sonu! Bana kattığın her şey için teşekkür ederim. İyi ki seni oynamışım! Yıldız’ımı, Yasak Elma’yı seven, izleyen herkese çok teşekkür ederim. Bu işte emeği geçen arkadaşlarımın hepsine kocaman alkış. Başardık, hem de ne çok severek… ♥️🍎 Yeni karakterlerde görüşmek üzere, senin yerin bende saklı. Aysel mendilimi getir🤧🥲”

Şevval Sam “Hoşçakalın! Bizi unutmayın🍎! Biz bir elmanın iki yarısıydık” mesajıyla “Yasak Elma” seyircisine veda etti.

Veda sahnesini izlerken ağlayan “Yasak Elma”nın Asuman’ı Melisa Doğu “Sevgili ‘Yasak Elma’ hayatıma kattığın herşey için sana minnettarım… Veda vakti geldi Asuman, sen içimde bir yerlerde bana hep yoldaşlık edeceksin biliyorum. Bizi 6 sezondur sevgiyle kucaklayan, izleyen, takip eden ve bizi yalnız bırakmayan seyircimiz, sizleri çok seviyorum ve kalpten teşekkür ediyorum, iyi ki vardınız, varsınız” mesajını yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hande Erçel ve Burak Deniz’li “İki Yabancı”ya bomba konuk

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir