1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Fikret Kuşkan Cem Karaca filminde oğlunu canlandıran İsmail Hacıoğlu’nu utandırdı

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminde Cem Karaca’nın babası Mehmet Karaca’ya hayat veren Fikret Kuşkan, İsmail Hacıoğlu’nu övgü yağmuruna tuttu.

Fikret Kuşkan Cem Karaca filminde oğlunu canlandıran İsmail Hacıoğlu’nu utandırdı

Fikret Kuşkan “Cem Karaca’nın Gözyaşları”filminin basın toplantısında İsmail Hacıoğlu’nu övdü. Kuşkan, Yüksel Aksu’nun yönettiği filmde efsane rockçıya hayat veren İsmail Hacıoğlu ile baba oğlu oynadı. Cem Karaca’nın babası Mehmet Karaca’ya hayat veren Fikret Kuşkan, İsmail Hacıoğlu’nun filmin şarkılarını kendisinin seslendirdiğine dikkat çekti ve Hacıoğlu’nun sesini ilk dinlediklerinde Cem Karaca sandıklarını açıkladı. Bu sözler üzerine Kuşkan’a Hacıoğlu “Çok utanıyorum” dedi.

İsmail Hacıoğlu’na “Utanma” diyen Fikret Kuşkan şöyle konuştu:

“İkinci okuma provasındaydık. Müzik direktörümüz Cem Öget, yönetmenimiz Yüksel Aksu’ya ‘Bir parça çalıştık İsmail’le” dedi ve çalmaya başladı… Bir anda Cem Karaca başladı söylemeye… Cem Öget ‘Bu parçayı İsmail okudu’ dedi… Biz orada zaten hepimiz zaten ayağa kalktık. Tamamdır dedik” dedi.

Fikret Kuşkan aynı zamanda İsmail Hacıoğlu’nın bir programda Cem Karaca parçası okuduğunu hatırlattı ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Benim eşim de müzisyen… İsmail Hacıoğlu’dan Cem Karaca olur mu olmaz mı diye konuşurken eşim bir sene önce bir programda İsmail’in Cem Karaca okuduğunu gördü. Baktı, dinledi, sesini açtı ve yapar dedi. Çok iyi oldu. Tamamen giyinmiş, karşımda bütün vücut sistemi ve duruşu, kendine has özel konuşması… Çünkü oynadığı şey boru değil… Onun için şunu söyledim ‘ya ipe gider ya da ipten döner…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Şahsiyet’in Kader’i Erdal Özyağcılar: Üç gündür heyecandan bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir