1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Feyyaz Duman Kanal D’nin “Yalan” dizisinin kadrosunda

Kanal D “ “İnci Taneleri”nin yanı sıra Senden Önce”, “Taş Kağıt Makas” ve Süreç Film’in “Yalan” dizilerini seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Feyyaz Duman Kanal D’nin “Yalan” dizisinin kadrosunda

Kanal D’nin yeni iddialı dizisi Yalan’ın hazırlıkları sürüyor. Hakan İnan’ın yönetmen koltuğuna oturacağı Süreç Film imzalı dizinin senaryosunu Murat Boyacıoğlu ve Cem Akyoldaş’ın yazıyor. Aslıhan Güner ve Emir Benderlioğlu’nun rol alacağı öğrenilen dizinin başrol kadrosuna son olarak “Adım Farah”ta seyirci karşısına çıkan etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Feyyaz Duman katıldı.

Kamuoyunda yankılar uyandırmış birçok olaydan esinlenilerek yazılan dizide Aslıhan Güner, 20 yıl boyunca hapiste kızı uğruna ayakta kalan ve tahliye olduğunda büyük bir yalanın ortasına düşen Melike karakterini canlandıracak. Çelimleri şubat sonunda başlayacak olan dizinin kadrosuna ayrıca Eylül Tumbar ve Özge Borak’ın da katıldığı konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızıl Goncalar” dizisine yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir