1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Sandık Kokusu” dizisine usta oyuncu

Show TV’in “Kızılcık Şerbeti” ve “Bahar”ın ardından yeni yayın döneminde de devam ettirme kararı aldığı “Sandık Kokusu” dizisinin 12 Haziran’da ekrana gelecek 26. Bölümüyle sezon finali yapması planlanıyor.

“Sandık Kokusu” dizisine usta oyuncu

“Sandık Kokusu” dizisi güçlü kadrosu ve renkli hikâyesiyle çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. İki güçlü kalem Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı diziyi Nezaket Coşkun yönetiyor. Demet Akbağ, Uğur Yücel, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memili ve Meriç Aral’ı buluşturan dizinin kadrosuna usta bir oyuncu daha katıldı.

Usta oyuncu Feri Güler “Sandık Kokusu” dizisiyle anlaştı. Güler sevilen dizide çiçekçi dükkanı olan “Hülya” rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Hülya’nın diziye kızıyla beraber katılacağı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ferzan Özpetek: Burak Yamantürk’e İtalya’da bayıldılar

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir