1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Faik Öztürk’ün de beynine pıhtı attığı ortaya çıktı

Bu sabah Divan Kuruçeşme’de düzenlenen ünlü bir Alman cilt bakım cihaz markasının tanıtımına hayat arkadaşı Safiye Soyman’la katılan Faik Öztürk, 20 gün önce beynine pıhtı attığını açıkladı.

Faik Öztürk’ün de beynine pıhtı attığı ortaya çıktı

Settar Tanrıöğen, Kadir İnanır ve Nuri Alço gibi birçok ünlü isim son dönemde beynine pıhtı atması nedeniyle tedavi görmüştü. Bu isimlerden birinin de Faik Öztürk olduğu ortaya çıktı. Faik Öztürk, bu sabah hayat arkadaşı Safiye Soyman’la Ebru Akel ve Murat Güloğlu’nun sunduğu Alman güzellik markasının tanıtım toplantısına katıldı.

20 gün önce Bodrum’da beyin kanaması geçirdiğini belirten 62 yaşındaki Faik Öztürk, bu nedenle vücudunun sol tarafında felç meydana geldiğini anlattı. Ankara’da fizik tedavi gören ve artık eski sağlığına kavuşmaya başladığını ifade eden Öztürk, 2018 yılında da kalp krizi geçirmiş ve tıkanan beş damarına operasyon yapılmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ateş Kuşları’nın ertelenen final tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir