1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Eylülün ilk haftası sete çıkacak olan Yargı’nın Neva’sını duygulandıran olay

Bir yıl önce Neva rolüne hayat verdiği “Yargı” dizisine veda eden Başak Gümülcinelioğlu Los Angeles’ta yaşadığı anıyı paylaştı. Güzel oyuncunun anlattıkları dizinin Senaristi Sema Ergenekon’u çok duygulandırdı.

Eylülün ilk haftası sete çıkacak olan Yargı’nın Neva’sını duygulandıran olay

“Yargı” dizisine bir yıl önce veda eden Başak Gümülcinelioğlu dünyanın en ünlü oyunculuk okullarından Stella Adler’daki 5 haftalık özel eğitim programını tamamladı. Yarın İstanbul’a dönecek olan ünlü oyuncu Los Angeles’ta yaşadığı anıyı anlattı.

Başak Gümülcinelioğlu şunları söyledi: “Burada başıma çok tatlı bir şey geldi. Takside Porto Rikolu bir şoföre denk geldim. Türk olduğumu söyleyince heyecanlandı ve ‘Biz karımla 30 yıldır evliydik ancak son zamanlarda çok iyi anlaşamıyorduk. Birlikte beraber bir şeyler yapamaz hale gelmiştik, sonra karım bir Türk dizisi izlemeye başladı. Ben de o diziyi izlemeye başladım, beraber her akşam bir şeyler yapmaya başladık. Böyle eşimle evliliğimizi kurtardık’ dedi. Dizinin adını sorunca ‘Yargı’nın adını söyledi. Kendisine ‘Bir dönüp arkaya bakar mısınız?’ dedim. Döndü ve ‘Neva’ dedi. Çok duygulandım. ‘Karımı arayabilir miyim?’ dedi. Durduk, eşini görüntülü olarak aradık. Yargı’dan ayrılalı bir yıl oldu ve bu duyguyu yaşamak paha biçilmez…”

Daha önce de diziyi seyredip intihar etmekten vazgeçen bir genç kızın olduğunu belirten Sema Ergenekon “Hiç bilmediğim insanların hayatlarına etli etmek çok mutluluk verici” dedi.

Öte yandan 3. sezonu aynı zamanda son sezonu olan “Yargı” dizisi eylül ayının ilk haftası sete çıkacak. Sema Ergenekon dizinin yeni sezon hikâyesini oluşturdu. İlk bölümünün senaryosu da bitirmek üzere… Dizinin sürprizleri yine büyük heyecan yaratacak. Kulislerde dizide zaman atlaması olacağı konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hande Erçel’den dev reklam anlaşması… Georgina Rodriguez’den sonra Hande…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir