1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Evlilik teklifi tahmini doğru çıktı. Tahminler doğru çıktı. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evleniyor

Temmuz başında beraberliklerinin birinci yıldönümünü kutlayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım İngiltere tatillerinde evlilik kararı aldı.

Evlilik teklifi tahmini doğru çıktı. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evleniyor

Pınar Deniz’in dün gece “İşte öyle bir an” notuyla paylaştığı ve mutluluktan ağladığı pozu sosyal medyayı salladı, yaz başından beri sevgilisi Kaan Yıldırım’la yurt dışında tatilde olan güzel oyuncunun ailesiyle de çok iyi anlaştığı Yıldırım’dan evlilik teklifi aldığı tahmini yapıldı.

Tahminler doğru çıktı. Ünlü oyuncunun tıpkı düşünüldüğü gibi Cambridge’de sandal sefası yaparken Kaan Yıldırım’dan romantik bir evlilik teklifi aldığı ve gözyaşları içinde teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Önümüzdeki haftalarda Yargı dizisinin yeni sezonu için kamera karşısına geçecek olan Pınar Deniz ile yeni dizi tekliflerini değerlendiren Kaan Yıldırım’ın henüz evlilik konusunda bir tarih belirlemediği belirtildi. Çift temmuz başında beraberliklerinin birinci yılını kutlamıştı.

Yıldırım evlilik teklifini yaptığı yüzüğü gizlediği bir paylaşım yaptı ve ekledi: Senin bana nasip olman sahsi hayatımın en değer biçilmez halidir.

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir