1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Esra Bilgiç ikinci kez Birkan Sokullu'yla partner mi oluyor?

Peş peşe dijital projelerde rol alan başarılı oyuncu Esra Bilgiç'in yeni adresi merak konusu oldu.

Esra Bilgiç ikinci kez Birkan Sokullu’yla partner mi oluyor?

Esra Bilgiç dün akşam Ayaklı Gazete Ödül Töreni’nde ulu önderimiz Atatürk’ün hayat hikâyesini anlatan filmdeki performansıyla En İyi Film Kadın Oyuncusu Ödülü’nün sahibi oldu. Yeni projesi merak konusu olan Esra Bilgiç’in beIN Connect’in dijital platformu Tod’un MedYapım imzalı “Zamanın Kapıları” dizisiyle görüştüğü öğrenildi.

Esra Bilgiç projeyle anlaşırsa Netflix’in henüz yayına çıkmayan “Romantik Hırsız” dizisinin ardından ikinci kez Birkan Sokullu’yla başrolü paylaşacak. İki hafta içinde sete çıkması beklenen dizinin yönetmeni Yunus Ozan Korkut…Ayşe Övür’ün “Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü” adlı eserlerinden uyarlanan dizide yazılım dünyasının ünlü ismi Sinan’ın ünlü bir politikacının kızı olan Nevra’yla tanışmasıyla değişen hikâyesi anlatılıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir