1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin yeni dizisinin adı ve başrol kadın oyuncusu belli oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin FOX'a çekeceği yeni dizinin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin yeni dizisinin adı ve başrol kadın oyuncusu belli oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” ekibinin imza atacağı yeni dizinin adı ve oyuncularının kimler olacağı büyük merak konusuydu. FOX için çekilecek olan dizinin yapımcılığını Bahadır Özdener ile usta yapımcı Fatih Aksoy birlikte yapacak.

Kulislerden sızan bilgiye göre dizinin adı “Hudutsuz Sevda“… Çok güçlü bir intikam hikayesini anlatan projenin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Hem oyunculuk yeteneği, hem de etkileyici güzelliğiyle aranılan oyuncuların başında gelen Hilal Altınbilek‘in “Hudutduz Sevda“yla prensipte anlaştığı ortaya çıktı.

Hilal Altınbilek geçen günlerde dizinin yapımcılarından Fatih Aksoy‘la Panama’da Türk Hava Yolları‘nın etkinliğinde de bir araya gelmişti. Henüz yönetmeni belli olmayan dizinin ilk bölümleri Karadeniz bölgesinde çekilecek. Detaylar netleştikçe paylaşmaya devam edeceğim.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yasak Elma’nın büyük finalinde neler olacak? İşte ilk bilgiler
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir