1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Eski eşini kazada kaybeden Zeynep Gülmez'in gözyaşları

Zeynep Gülmez, hafta başı eski eşi Tolga Güleryüz'ü tiyatro turnesi dönüşü trafik kazasında kaybetmişti.

Eski eşini kazada kaybeden Zeynep Gülmez’in gözyaşları

Zeynep Gülmez Amasya’da tiyatro turnesinden dönerken geçirdiği trafik kazası geçiren eski eşi Tolga Güleryüz’ün vefatıyla sarsıldı. Dün sahneye çıktığı “Çılgın Zamanlar” oyunun galasında basının karşısına çıkan Gülmez, oldukça üzgündü.

Acısını kalbine gömen ve sahnede seyirciyi güldüren oyuncu konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Gülmez “Tabii ki çok zor bir mesleğimiz var… Bu acı zamanlarda daha çok belki dile geliyor. Belki de böyle olması gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarımızı vefat etti. Tiyatro yolunda büyük emeklerle sırf seyircilerin ayaklarına giderek onlara tiyatroya götüren bir ekip arabası maalesef kaza geçirdi. Allah’tan rahmet diliyorum hepsine… Bu oyunumuzda onlara ithafen oynanacak. Benim için de ayrıca zor bir oyun olacak” dedi.

Gülmez eski eşine vefatının ardından “Ben seni affettim, sen de beni affet” mesajıyla veda etmişti. Ünlü oyuncu “Evet, helallik istedim. Ben üzülmeyeyim diye haber vermemişler gece… Sabah kuzenimden öğrendim acı haberi… Tabii ki trajik bir şey olduğu için söylenecek hiçbir şey yok. Allah ailesine sabırlar versin diliyorum” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tamer Karadağlı’dan yeni dizi; özel harekatçı Serhat oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir