1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ertan Saban’lı Kötü Kan dizisiyle ilgili flaş karar

Bu sezon "Yabani" ve "Safir" dizilerini seyirciyle buluşturan NTC Medya’nın sıradaki iddialı dizisi “Kötü Kan”la ilgili önemli bir gelişme oldu.

Ertan Saban’lı Kötü Kan dizisiyle ilgili flaş karar

Ertan Saban’ın “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisinin ardından çekeceği yeni projesi Kötü Kan merakla bekleniyordu. NTC Medya imzalı diziyi Barış Erdoğan ve İlker Arslan yazıyordu. Ocak ortasında sete çıkması planlanan dizinin kadrosuna Levent Ülgen de dahil olmuştu. Başarılı yönetmen M. Çağatay Tosun’un çekmesi planlanan diziyle ilgili flaş bir karar alındı.

Ertan Saban’ın “Sadi Payaslı” gibi yine çok konuşulacak ve sevilecek bir karaktere hayat vereceği diziyle ilgili son gelen habere göre merakla beklenen proje eylül ayına ertelendi. Kulislerde dizinin FOX’ta yayınlanacağı konuşuluyordu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ozan Akbaba’ya partner geliyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir