1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ertan Saban ile Şahin Irmak'ın Galatasaray polemiğine Sinan Tuzcu da katıldı

Sinan Tuzcu, Şahin Irmak'ın Galatasaray'a küfür eden Ertan Saban'la ilgili sözlerine tepki gösterdi.

Ertan Saban ile Şahin Irmak’ın Galatasaray polemiğine Sinan Tuzcu da katıldı

Ertan Saban derbi sonrası eğlenirken Galatasaray’a sarf ettiği küfür nedeniyle gündem oldu. Galatasaray taraftarı Saban’ın oynadığı diziyle ilgili boykot kararı alırken Saban Galatasaray camiasından özür diledi. Bu arada ünlü oyuncu Şahin Irmak da Ertan Saban için instagram’dan “Ağzından çıkanı duymayan, sevinmeyi bilmeyen bir y…vşak”, twitter’dan da “Beşiktaş’ı ve Beşiktaşlı dostlarımı haklı galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim. Bu arkadaşın da bir sürü GS’li arkadaşı, eşi dostu olduğuna eminim. Yüzlerine de hönkürsene y.vşak!” paylaşımını yaptı. Bu paylaşımlar üzerine de bu kez Şahin Irmak’ın özür dilemesi gerektiği yorumları yapıldı ve bu konuda açılan etiket twitter’da TT oldu.

Yaşanan bu kaosa ünlü oyuncu Sinan Tuzcu da dahil oldu. Tuzcu “Galatasaray taraftarıyım, çocukluk aşkımdır bilen bilir, yıllarca deplasman demeden maçtan maça koştum, tribün ne söylüyorsa ben de söylerim arkadaş, gereksiz duyar kasmak saçma! Ertan Saban iyi Beşiktaşlıdır, kazanmış maçı, kutlamasını yapıyor, bu kadar basit. Saçmalamayın… Eleştirenlerin her birinin ağız dolusu bağıra bağıra söylediği şarkıları da biliriz. Ahlak zabıtası kesilmenin anlamı yok” dedi. Bunun üzerine Şahin Irmak, Tuzcu’ya “Aynen Sinan birbirimize ana avrat sövmeye devam. Ahlak zabıtalığının lüzumu yok!” cevabını verdi. 

thumbnail
Önerilen Yazı
İhanet sorusuna sinirlenen Neslihan Atagül: Kadir bana annemden bile yakın

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir