1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ersin Korkut eski mesleği taksiciliğe döndü, hediye dağıtıyor

Geçmişte geçinmek için taksicilik yapan ünlü oyuncu Ersin Korut, Berton Medya imzalı "Kısa Mesafe" adlı youtube programında eski günlerine geri döndü.

Ersin Korkut eski mesleği taksiciliğe döndü, hediye dağıtıyor

Ersin Korkut taksi koltuğunda yolcuları yarıştırdığı ‘Kısa Mesafe’ adlı yepyeni bir formatla youtube’ta seyircilerin karşısına çıkacak. Berton Medya imzalı programın çekimleri geçen hafta başladı. ‘Kısa Mesafe’ adlı yarışma programı ile Ersin Korkut, eski mesleği taksi şoförlüğünü icra ederken, yolcuları yarıştırarak para dağıtıyor.

Çekimleri geçen hafta başlayan projede uygulama üzerinden taksi çağıran yolcuları bir sürpriz bekliyor olacak. Karşılarında Ersin Korkut’u gören yolcular hem ünlü oyuncuyla sohbet edecek, hem de genel kültürlerini test edecek.

Yolculuk süresince Ersin Korkut’un sorduğu sorulara doğru cevap veren yolcular, indiklerinde çeşitli para ödülleri kazanıyorlar. Hem eğlenip hem kazandıran “Kısa Mesafe” adlı proje yakında Berton Medya youtube kanalında yayına başlıyor. Kanalda ayrıca müzik, yarışma, belgesel ve çeşitli eğlence programları da yayınlanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Halit Ergenç neden pilot olmak istiyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir