1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erkin Koray’ın Kanada’daki “Baba” yazılı mezar taşını ilk kez paylaştı

Anadolu Rock Müziğinin “Baba” lakaplı efsane sanatçısı Erkin Koray’ın Kanada’daki mezarı sevenlerinin akınına uğruyor.

Erkin Koray’ın Kanada’daki “Baba” yazılı mezar taşını ilk kez paylaştı

Erkin Koray 7 Ağustos’ta hayata veda etmişti. Anadolu Rock Müziğine ölümsüz eserler bırakan, dünyanın dört bir yanında çok geniş bir hayran kitlesi bulunan Koray vasiyeti üzerine biricik kızı Damla’nın yaşadığı Kanada’da gömülmek istemişti. Babasının Toronto Westminster Mezarlığı‘ndaki kabrini sık sık ziyaret eden Damla Koray, efsane sanatçının üzerinde “baba” yazan mezar taşını paylaştı ve şu duygusal satırları yazdı:

“Bugünkü ziyaretimizde çok yakışıklı bir sürprizle karşılaştık… Sade, şık, karizmatik ve olması gerektiği gibi parlıyor ve aradan sıyrılıyor. Bu mezarın babama çok yakıştığı kanısındayım. O yüzden de bir kere daha mutlu oldum. Hem yeri, hem görüntüsü içime çok sindi… Büyük huzur! Hâlâ tüm bunların benim babamla ilgili olduğuna inanamıyorum o ayrı… O hâlâ bir yerde yanımdaymış da, ben onsuz paralel bir evrene geçiş yapmışım gibi… Tuhaf, saçma, neyse…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Sandık Kokusu dizisiyle ilgili Cemal Şan’dan şok tweet

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir