1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erkin Koray’ın “Gaddar” şarkısı Çağatay Ulusoy’lu Gaddar dizisinde

Bugün sete çıkan FOX’un “Gaddar” dizisinde Anadolu rock müziğinin efsane sanatçısı Erkin Koray’ın aynı adlı şarkısı yayınlanacak.

Erkin Koray’ın “Gaddar” şarkısı Çağatay Ulusoy’lu Gaddar dizisinde

“Gaddar” dizisi askerlik dönüşü başına gelen olaylar sonrası acımasız bir katile dönülen Levent’in öyküsünü anlatıyor. FOX’ta yayınlanacak olan Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan’ın partner olacağı dizi aksiyon sahneleriyle seyirciye nefes nefese izleyecekleri bir dizi sunacak. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizi müzikleriyle de çok konuşulacak.

Dizide 7 Ağustos’ta sonsuzluğa uğurladığımız Anadolu rock müziğinin efsane sanatçısı Erkin Koray’ın “Gaddar” şarkısı kullanılacak. Ay Yapım ölümsüz sanatçının Kanada’da yaşayan kızı Damla Koray’dan şarkının telifini almak için harekete geçti ve imza aşamasına geldi. Damla Koray babasının en çok dinlenen şarkılarının listesini yayınladı ve “Bu listeye kısa zaman içerisinde Gaddar da girecek gibime geliyor” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Usta yönetmen Yücel Uçanoğlu’nu kaybettik

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir