1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Erkenci Kuş” dizisi Fransa’nın Novelas kanalında yayınlanacak

Şimdiye kadar çok az sayıda Türk dizisini satın alan Fransa’nın ünlü medya devi Canal+ Group Gold Film imzalı “Erkenci Kuş” dizisini satın aldı.

“Erkenci Kuş” dizisi Fransa’nın Novelas kanalında yayınlanacak

Ülkemizde 26 Haziran 2018 ile 6 Ağustos 2019 tarihleri arasında Star TV’de 51 bölüm olarak yayınlanan Gold Film imzalı “Erkenci Kuş” dizisi dünyada büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yurt dışı satışını İzzet Pinto’nun kurucusu olduğu Global Agency dağıtım şirketinin yaptığı dizi Türki Cumhuriyetleri’yle beraber şimdiye kadar toplam 75 ülkeye satıldı.

“Erkenci Kuş” son olarak şimdiye kadar çok az sayıda Türk dizisini satın alan Fransa’nın ünlü medya şirketi Canal+ Group’un bünyesinde olan Novelas TV’de yayınlanacak.. Romantik komedi türündeki dizinin senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin kaleme almıştı. Erkenci Kuş 4 Mart itibariyle Novelas TV’de ekrana gelecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Mehmed: Fetihler Sultanı”nın afişi yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir