1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erkeğe Güven Olmaz dizisinin Elif’i kim oldu?

Erkeğe Güven Olmaz dizisinde Erhan'ın (Alperen Duymaz) nişanlısına hayat verecek oyuncunun kim olduğu belli oldu.

Erkeğe Güven Olmaz dizisinin Elif’i kim oldu?

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk’u buluşturan FOX’un “Erkeğe Güven Olmaz” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Sete çıkmak üzere olan projede büyük bir borca giren bir şirketin mali işler bölümünde çalışan Erhan’ın patronundan aldığı 3 günlük teklifle değişen hayatı etkileyici bir dille beyazcama taşınacak. Doğa Can Anafarta’nın yöneteceği dizinin ana karakterlerinden Elif’e hayat verecek oyuncu için titiz bir çalışma yapılıyordu.

Erhan’ın (Alperen Duymaz) nişanlısı Elif’i canlandıracak oyuncu sonunda belli oldu. Rolü Rüya Helin Demirbulut oynayacak. Demirbulut, Şevket Çoruh’un patronu olduğu Baba Sahne’nin iddialı oyunu “Taxim”de rol alıyor. Senaryo süpervizörlüğünü Can Sinan’ın üstlendiği, A. Orçun Okşar, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel’in ise yazdığı “Erkeğe Güven Olmaz” dizisinde ayrıca Ahmet Kayakesen, Erdal Küçükkömürcü, Hülya Gülşen, Derya Beşerler, Naz Sayıner ve Emirhan Dönmez de rol alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’dan sektöre dev destek  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir