1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erkan Petekkaya yeni rolü için imaj değiştirdi

Ünlü aktör Erkan Petekkaya, yeni filmi "Bana Sor" için değiştirdiği imajıyla dikkat çekti.

Erkan Petekkaya yeni rolü için imaj değiştirdi

Erkan Petekkaya, yeni filmi “Bana Sor” için Adıyaman‘ın Kahta ilçesinde sete çıktı. Tera Film‘in yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor. Erkan Petekkaya “Halil” karakterine hayat verdiği film için imajını yeniledi ve bıyık bıraktı.

İbrahim Şengil’in yapımcılığını üstlendiği filmde Özlem Maden “Dünya”, Zeynep Gülmez “Feride”, Erdem Kaynarca “Boran”, Enes Külahçı “Atakan”, Umut Karadağ “Rıfat”, Aycan Koptur “Makbule”, Cansu Fırıncı “Mehmet”, Sami Aksu “Pak Selo”, İrem Bügrüoğlu “Gamze”, Nazan Beyazıt “Zeliha”, Serbülent Soylu “Bekir” rol alıyor.

Senaryosunu Sezgin Irmak, Lütfü Albayrak ve Kurtuluş Balekoğlu’nun yazdığı filmde Adıyaman Kahta‘da 15 yılını hapiste geçirmiş ve hiç evlenmemiş ustabaşı Halil sevdiği kadının emaneti olan Dünya’yı korumak üzere Adıyaman’a getirir. Peki Halil verdiği sözü tutabilecek midir?

thumbnail
Önerilen Yazı
100. bölüme ulaşan Gönül Dağı dizisi ne zaman sezon finali yapıyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir