1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erkan Petekkaya kararını verdi, “Saplantı”ya “Evet” dedi

OGM Pictures’ın genç kuşağın gözde yıldızları Onur Seyit Yaran, Nilsu Berfin Aktaş ve Meltem Akçöl’ü bir araya getiren “Saplantı” dizisinde flaş bir gelişme oldu.

Erkan Petekkaya kararını verdi, “Saplantı”ya “Evet” dedi

“Saplantı” dizisi OGM Pictures’ın merakla beklenen yeni dizilerinin başında geliyor. Star TV’de seyirciyle buluşacak olan diziyi Aybike Ertürk kaleme alıyor. Onur Seyit Yaran, Nilsu Berfin Aktaş, Meltem Akçöl ve Nazlı Çetin’i buluşturan dizide herkes Önder rolüne hayat vermesi için ilk teklif götürülen aktör olan Erkan Petekkaya’dan gelecek yanıtı bekliyordu.

Son gelen haberlere göre Kırmızı Oda’daki Sadi gibi hayat verdiği her rolü ayrı bir fenomene dönüştüren Erkan Petekkaya, “Saplantı”dan gelen teklif kabul etti. Ünlü oyuncu dizide Sabah ve Çisil adlı 2 kızına göz açtırmayan, uyguladığı ceza yöntemleriyle de tartışma yaratacak bir baba rolüyle yine ekranda oyunculuk şovuna imza atacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Esra Erol hangi ünlü markanın yüzü oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir