1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erkan Kolçak Köstendil “Komiser Toprak” rolüyle dönüyor

Yarın akşam ilk bölümü ekrana gelecek olan Show TV’de  Ay Yapım imzalı ‘Ne Gemiler Yaktım dizisinin yeni tanıtımı dikkat çekti. 

Erkan Kolçak Köstendil “Komiser Toprak” rolüyle dönüyor

Erkan Kolçak Köstendil aldığı çok sayıda dizi teklifinin ardından Show TV’nin “Ne Gemiler Yaktım” dizisini kabul etmişti. Altan Dönmez’in yönettiği, Banu Kiremitçi Bozkurt’ın ise yazdığı dizide Köstendil, komiser Toprak rolünü canlandırıyor. İlk bölümü yarın akşam yayınlanacak olan dizinin yeni tanıtımında Toprak iki suçluyu sorguluyor. Kendine has tavrı ve zekasıyla dikkat çeken komiser Toprak, hikayede çok kilit bir karakter olarak izleyici karşısına çıkacak.

‘Ne Gemiler Yaktım’da Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil’e Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağlan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Selışık Onat ile Macit Koper eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Melike Şahin konser alanına hiç gelmeden story mi paylaştı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir