1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Eren Vurdem NGM’nin “Şehrazad” dizisinde

Atv’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Şehrazad’ın bomba oyuncu kadrosuna çok flaş bir isim daha katıldı.

Eren Vurdem NGM’nin “Şehrazad” dizisinde

Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği yeni sezonun merakla beklenen dizisi “Şehrazad”ın çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Eylülde atv’de seyirciyle buluşacak olan dizide yörük kızı Canfeza ile komiser Mahir’in Pamukkale’nin büyülü coğrafyasında başlayıp İstanbul’da Asaf bey konağına uzanan imkansız aşkının masalsı öyküsü anlatılıyor. Burak Deniz’in Mahir’e, Su Burcu Yazgı Coşkun’un “Canfeza”ya hayat verdiği dizide Gürkan Uygun “Kürşat”, Mesut Akusta “Raşit” ve Ecem Çalhan “Sıla” rollerini canlandırıyor.

Yakında Denizli’deki çekimleri başlayacak olan Şehrazad’ın bomba oyuncu kadrosuna çok başarılı bir aktör daha katılıyor. Birçok dizi ve filmden teklif alan Eren Vurdem, “Şehrazad”ı seçti. Vurdem, Emre Kabakuşak’ın yönettiği dizide “Selim” karakterine hayat verecek. Dizinin senaryo ve hikâyesi birçok reyting rekortmeni projede imzası olan Eda Tezcan’a ait…

thumbnail
Önerilen Yazı
Güçlü Mete’den doğum gününde Ceyda Düvenci’ye aşk ilanı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir