1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erdal Beşikçioğlu teşekkür konuşmasına eşiyle el ele geldi

 Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu halka teşekkür konuşması yaparken yanında 33 yıllık eşi Elvin hanım ve oğlu Ömer vardı. 

Erdal Beşikçioğlu teşekkür konuşmasına eşiyle el ele geldi

Ünlü aktör Erdal Beşikçioğlu’nun yüzde 56.58 oy oranıyla Ankara Etimesgut’un Belediye Başkanı seçilmesi büyük heyecan yarattı. Geçmişte özellikle Vali Recep Yazıcıoğlu‘nun hayatının anlatıldığı “Köprü” dizisinde hayat verdiği Vali Faruk Yazıcı ve Behzat Ç. rolleriyle gönülleri fetheden Beşikçioğlu, seçim sonuçlarını halkla “Erik Dalı” türküsü eşliğinde dans ederek kutlamıştı.

Erdal Beşikçioğlu başkanlığın ilk gününde halkla teşekkür buluşmasına eşi Elvin Beşikçioğlu ve oğlu Ömer’le katıldı. Usta aktöt Etimesgut’a gitmeden önce eşiyle kendi kurdukları Tatbikat Sahnesi’ne gitti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Zafer Algöz’ün annesinden 24 gün sonra babası da vefat etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir