1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erdal Başkan “Behzat Ç”yi ne zaman çekecek?

Etimesgut Belediye Başkanı seçilen usta aktör Erdal Beşikçioğlu’nun fenomen dizi Behzat Ç.’nin yeni sezonunu ne zaman çekeceği merak konusu olmuştu. 

Erdal Başkan “Behzat Ç”yi ne zaman çekecek?

Yerel seçimler öncesi herkesi şaşırtan bir karar alarak Etimesgut Belediye Başkanı adayı olan ve %56,57 oy oranı ile başkan seçilen değerli aktör Erdal Beşikçioğlu bir yandan mesleğine de devam ediyor. İlk meclis toplantısını yapan Beşikçioğlu, çözüm odaklı projelerini tek tek hayata geçirecek. Ömrünü adadığı tiyatro sahnesine çıkmaya devam eden Erdal Beşikçioğlu’ndan hayranları Behzat Ç.’nin yeni sezonunu bekliyor.

Blutv’de 2. Sezonu 7 Aralık’ta seyirciyle buluşan ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin devamıyla ilgili anlaşmalar ünlü aktör başkanlığa aday olmadan çok önceden yapılmıştı. Erdal Beşikçioğlu da röportajlarında konuyla ilgili soruya “Diziyi Etimesgut sokaklarında halkla beraber çekeceğiz, halktan yardımcı oyuncular seçeceğiz” açıklamasını yapıyor. Gelen ilk haberler dizinin çekimlerinin sonbaharda yapılacağı yönünde…

thumbnail
Önerilen Yazı
Halit Ergenç’in “Adsız Aşıklar” dizisinin çekimleri tamamlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir