1. Anasayfa
  2. Dizi

Engin Altan’dan sonra 2 başrol oyuncusu daha korona oldu

Engin Altan’dan sonra 2 başrol oyuncusu daha korona oldu

Setlerden korona haberleri gelmeye devam ediyor. “Yargı”dan Pınar Deniz ve “Evlilik Hakkında Her Şey”den Yiğit Kirazcı’nın koronaya yakalanmasının ardından Kanunsuz Topraklar’ın oyuncuları Doğaç Yıldız ile Başak Parlak’ın da test sonucu pozitif çıkmıştı.

Dün Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada “Dün yapılan covid testimin sonucu maalesef pozitif Süreci evde dinlenerek geçiriyorum. Son günlerde benimle temasa geçmiş olan herkes lütfen test yaptırsın” demişti.

Düzyatan’ın ardından rol arkadaşları Ulaş Tuna Astepe ve Cemre Gümeli’nin de koronaya yakalandığı öğrenildi. Durumları iyi olan üç başrol oyuncusu evde karantinaya girdi. Dizinin çekimlerine ara verildi.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir