1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Engin Altan Düzyatan’dan bir anlamlı proje daha

Başarılı aktör Engin Altan Düzyatan yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği “Sen De Fark Et” belgeselinde dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunlara dikkat çekti. 

Engin Altan Düzyatan’dan bir anlamlı proje daha

Engin Altan Düzyatan sosyal sorumluluk konularında değindiği anlamlı projeler hazırlamaya devam ediyor. Ünlü aktör son çektiği “Sen De Fark Et” (You Better Notice)  adlı belgeselde dünyadaki doğal kaynakları kirleten plastik atık ve mikroplastik tehlikesine dikkat çekti. Engin Altan Düzyatan’ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği belgeselin aralık ayında Dubai’de gerçekleşen iklim değişikliği zirvesi COP28’deki lansmanının ardından İstanbul’daki ilk gösterimi Feriye Sineması’nda düzenlenen davette yapıldı.

Çekimleri Tayland, Malezya, Filipinler, Japonya, İngiltere ve Türkiye‘de olmak üzere 6 farklı ülkede gerçekleştirilen ve yapımı yaklaşık dört yıl süren belgeselin ana sponsorluğunu Socar Türkiye üstlendi. Üç bölümden oluşan ve toplam 90 dakika süren belgesel “Azalt, Yeniden Kullan, Geri Dönüştür” ilkesiyle daha temiz bir geleceğe doğru adım atılmasının öneminin altını çiziyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Alışık’ın yeni sezon adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir