1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Engin Akyürek'in imza gününe dünyanın dört bir yanından hayranı geldi

Engin Akyürek imza gününe Türkiye’nin yanı sıra Amerika, İspanya Brezilya, Arjantin, Fransa, İtalya, Porto Riko, İran, Almanya, Kanada ve Meksika’dan gelen okurlarıyla buluştu.

Engin Akyürek’in imza gününe dünyanın dört bir yanından hayranı geldi

Engin Akyürek “Zamansız” adlı kitabının ilk imza gününde D&R Suadiye’de okurlarıyla bir araya geldi. Türkiye’nin yanı sıra Amerika, İspanya Brezilya, Arjantin, Fransa, İtalya, Porto Riko, İran, Almanya, Kanada ve Meksika’dan gelen okurların geldiği imza gününde uzun kuyruklar oluştu.

Tetikçi’nin Oğlu” dizisinin başrolleri arasında yer alan Genco Özak’ın da katıldığı imza gününde Engin Akyürek yeni kitabı hakkında; “Zamansız olan ne varsa hissettiğimiz duyguları yazmak istedim. Bu kitabı 3, 4 yıllık biriken bir süreçte yazdım. Kısacası Zamansızlık, bütün öykülerimin buluştuğu bir yer. İnsanların okuduğunda umutlu ve iyi hissetmelerini istedim” dedi.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen kalabalığı görünce sevindiğini belirten oyuncu “Pandemi sonrası ilk kez böyle bir buluşma gerçekleştirdik. Beni sevdiklerini takip ettiklerini sosyal medyadan görüyordum ama onlarla bir arada olmak ve sevgilerine birebir şahit olmak çok özel bir an yaşamama neden oldu.” dedi.

Farkındalık yaratmak istedim

Kitabının gelirlerini bağışladığı yönündeki sorulara “Maddi yardımdansa, manevi yardım ile yanlarında olmak ve desteklemek, farkındalık yaratmak için hassasiyetlerin ortak bir noktada buluşmasını sağlıyor. Bende kitabımın telif gelirlerini Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışladım. Biraz olsun onların yanında olduğumuzu göstermek ve farkındalığı arttırmayı amaçladım.” diyerek, bireysel olarak sosyal sorumluluk projelerine desteklerimizin ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gönül Dağı’nın Azize’si Ayten Uncuoğlu’nun gençlik sırrı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir