1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Emin Alper’in “Öteki” oyununun galasına ünlü akını  

Emin Alper'in Dostoyevski’nin adlı aynı eserinden sahneye uyarladığı ve yönettiği ilk tiyatro oyunu olan ‘Öteki’nin galası Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde gerçekleşti. 

Emin Alper’in “Öteki” oyununun galasına ünlü akını   

“Öteki” oyununun galası çok renkli geçti.  Emin Alper‘in Dostoyevski’nin zamansız eserini sahneye taşıdığı ‘Öteki’nin galası dün akşam yapıldı. Çarpıcı bir kara komedi sunan ‘Öteki’nin oyuncu kadrosunda Cem Yiğit Üzümoğlu, Erdem Şenocak, Derya Karadaş ve Gökhan Yıkılkan yer alıyor. Birçok ünlü ismin katıldığı galanın sonunda ilk oyundan itibaren büyük övgüler alan Cem Yiğit Üzümoğlu, Erdem Şenocak, Derya Karadaş ve Gökhan Yıkılkan dakikalarca ayakta alkışlandı.

Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde gerçekleşen galaya Nuri Bilge Ceylan, Burak Deniz, Pınar Deniz, Kaan Yıldırım, Dilan Çiçek Deniz, Birce Akalay, Engin Günaydın, Şebnem Bozoklu, Enis Arıkan, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Şükrü Özyıldız, Öner Erkan, Serkan Keskin, Fatih Artman, Öykü Karayel, Can Bonomo, Hafsanur Sancaktutan, Onur Saylak, İbrahim Çelikkol, Damla Sönmez, Cem Davran, Ceren Moray, Hatice Aslan, Esra Ruşan, Melikşah Altuntaş, Hakan Kurtaş, Haki Biçici, Selen Uçer, Cemre Ebüzziya, Ece Yüksel, Durul Taylan, Tolga Karaçelik, Tuğçe Altuğ, Başak Gümülcinelioğlu, Güven Murat Akpınar, Özgür Çevik, Yağız Can Konyalı, Ekin Koç, Gülçin Kültür, Sedef Avcı, Özgürcan Çevik, İpek Erden, Nergis Çorakçı, Nizam Namidar gibi birçok ünlü isim katıldı.

Güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra, Deniz Göktürk Kobanbay‘ın sahne, Ahmet Sesigürgil‘in ışık, Okan Kaya‘nın ses tasarımını bir araya getiren oyun, özgün uyarlaması ve farklı sahne deneyimiyle seyirciden büyük beğeni topladı. Gala biletleri günler öncesinde tükenen oyun Nisan Ceren Özerten’in yapımcılığında, Luz Yapım prodüksiyonuyla tiyatroseverlerle buluşuyor. ‘Öteki’ 16 ve 17 Şubat’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde, 29 Şubat ve 1 Mart’ta ise Maximum Uniq Hall’da yeniden seyircisiyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX 12 Şubat’ta NOW oluyor ve oyunculu tanıtımlar yayınlanıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir