1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Emanet'in Doktor Aziz'i Birhan Tut'un yeni dizisi belli oldu

Emanet dizisinde Doktor Aziz rolüne hayat veren Birhan Tut, yine sevilen bir günlük diziyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Emanet’in Doktor Aziz’i Birhan Tut’un yeni dizisi belli oldu

“Emanet” dizisinde Seher ve Yaman’ın arasına giren Doktor Aziz rolüyle yıldızı parlayan Birhan Tut’un yeni adresi merak konusuydu. Başarılı oyuncu yine iddialı bir diziyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor. tv8’de ekrana gelen Stellar Yapım imzalı “Canım Annem” dizisinin kadrosuna dahil olan genç oyuncu “Kenan” rolüne hayat verecek.

Murat ve Asude’den intikam almaya gelen Kenan, dizide tansiyonu yükseltecek ve tüm dengeleri değiştirecek. Ece Tahtalıoğlu Pertez ve Tuğçe Küçükkalıpçı’nın yönettiği dizinin yapımcılığını İnci Gülen üstleniyor. Dizide Selin Sezgin, Erol Gedik, Özlem Savaş ve Gece Demirel başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Birce Akalay’ın jüri üyesi olduğu Almanya Film Festivali’nde ödüller sahibini buldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir