1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ego dizisi sosyal medyada 30 milyon kez izlendi

Ego dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak.

Ego dizisi sosyal medyada 30 milyon kez izlendi

Ego dizisi reytinglerini yükselterek ekran macerasına devam ediyor. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’u buluşturan FOX’un iddialı dizi Ego’nun yayınlanan ilk iki bölümünün kısa sürede ulaştığı rekor sayıda youtube izlenmeleri dikkat çekti. Tanıtımları ve bölüm izlemeleriyle beraber yaklaşık 30 milyon kişi tarafından izlenen dizi hakkında çok sayıda yorum yapıldı.

Sezonun en iddialı işleri arasında yerini alan dizinin kadrosunda; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.
Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tetikçinin Oğlu dizisine yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir