1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Eda Nur Hancı “Ateş Kuşları” dizisine veda etti

BKM’nin “Çok Güzel Hareketler 2” programıyla tanınan Edanur Hancı, son olarak “Ateş Kuşları” dizisinde seyirci karşısına çıkıyordu.

Eda Nur Hancı “Ateş Kuşları” dizisine veda etti

Eda Nur Hancı genç kuşağın dikkat çeken yetenekleri arasında… Türk Telekom reklamında rol alan Hancı, son olarak atv’nin Bozdağ Film imzalı dizisi “Ateş Kuşları”nda Fidan rolüne hayat veriyordu. Diziye veda eden Eda Nur Hancı, şu günlerde yeni dizi ve film görüşmeleri yapıyor.

Hancı’nın rol aldığı Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası” filmi ise 10 Kasım’da vizyona girecek. Okan Ege Ergüven’in yönetmen koltuğuna oturduğu “Gerçek bir aşkın önündeki tek büyük engel; zorlu bir görev” sloganlı filmde Eda Nur Hancı, Reşat Hacıahmetoğlu, Ömür Arpacı, Altan Erkekli, Asuman Dabak, Osman Kot, Tuna Orhan, Zeynep Eronat ve Salih Kalyon başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Birce Akalay ve Mert Fırat’lı “Bir Derdim Var” dizisinin afişi yayınlandı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir