1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Eşkıya’nın yıldızı Ebru Şahin’in nişanlısı oldu

Ebru Şahin yeni dizisi "Lavanta Konağı"nın çekimlerine dün başladı.

Eşkıya’nın yıldızı Ebru Şahin’in nişanlısı oldu

Ebru Şahin ile Birkan Sokullu’yla başrolünü oynadığı “Ab-ı Hayat” dizisinin adı değişmiş, dizinin ilk drafttaki ismi Lavanta Konağı’nın kullanılmasına karar verilmişti. Ülkemizin en başarılı yönetmenlerinden Hilal Saral’ın çektiği OGM Pictures imzalı diziyi güçlü kalem Nuran Evren Şit yazıyor. Dizide Birkan Sokullu Kuvayi Milliye’den beri hep 30 yaşında görünen Kemal ve Ali Tahir karakterlerine, Ebru Şahin de Harika rolüne hayat verecek. Dizide ayrıca Süreyya’yı Zerrin Tekindor, Müzeyyen’i Hümeyra, Aysel’i Gözde Seda Altuner, Sacide’yi Ayşegül Cengiz, Turgut’u Necip Memili oynuyor.

Dizinin kadrosuna son olarak flaş bir isim katıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yıldızı Yalçın Hafızoğlu “Lavanta Konağı”nda Ebru Şahin’in nişanlısını canlandıracak ve Cem karakterine hayat verecek.

Öte yandan Harika’nın (Ebru Şahin) kardeşi Zeren’e de Merve Nur Bengi oynuyor. Bengi son olarak blutv’nin “Ben Bu Boşluğu Nasıl” adlı projede başrol oynamıştı. Dizide Süreyya (Zerrin Tekindor) Harika ve Zeren’in halası, Ecem Çalhan ise Miray rolüyle Harika’nın kuzeni olarak seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Adım Farah Demet Özdemir’in uğurlu gününde yayında  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir