1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Adım Farah Demet Özdemir’in uğurlu gününde yayında  

Demet Özdemir ile Engin Akyürek’i buluşturan “Adım Farah” dizisinin yayın günü merak konusu… 

Adım Farah Demet Özdemir’in uğurlu gününde yayında   

Demet Özdemir, “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinin ardından ekrana dönmeye hazırlanıyor. Bu arada “Aşk Taktikleri” ve “Dünyayla Benim Aramda” dizilerini çeken başarılı oyuncu senaryosunu çok sevdiği yeni dizisi “Adım Farah”la yakında seyirci karşısına çıkacak. O3 Medya imzalı dizide mesleği doktorluk olan göçmen bir kadına hayat veren Özdemir’in projesinin yayın günü merak konusu… Kulislerdeki bilgiye göre eğer son dakika bir değişiklik olmazsa “Adım Farah” dizisi Çarşamba günleri seyirciyle buluşacak. Demet Özdemir’in de gönlünden geçen yayın gününün Çarşamba olduğu konuşuluyor.

Bunda güzel oyuncunun son yıllardaki bütün dizilerinin de çarşamba günleri yayınlanmasının etkisi büyük… “No: 309”, “Erkenci Kuş”, Doğduğun Ev Kaderindir” dizilerinin yayın günleri hep çarşambaydı. Ayrıca Demet Özdemir’in Disney Plus’ta yayınlanan “Dünyayla Benim Aramda” dizisi de Çarşamba günleri seyirciyle buluşmuştu.

Şubat ayında FOX’ta ekrana gelecek olan dizi İran’dan kaçan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah’ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak. Dizinin kadrosunda ayrıca Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi çok değerli isimlerden oluşan güçlü bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un  yazdığı diziyi Recai Karagöz yönetiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kan Çiçekleri dizisi rekor kırıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir