1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ebru Şahin çekimlere başladı, dizinin ve karakterin adı değişti

Kod adı Ab-ı Hayat olan dizide Birkan Sokullu'yla başrol oynayan Ebru Şahin'in sahneleri bugün başladı.

Ebru Şahin çekimlere başladı, dizinin ve karakterin adı değişti

Ebru Şahin “Destan” dizisinin ardından OGM Pictures’la el sıkışmıştı. Önce Çağatay Ulusoy’a “Centilmen” isimli Netflix filminde başrol oynayan Şahin, daha sonra da Hilal Saral’ın kod adı “Ab-ı Hayat” olan dizisinin başrol kadın yıldızı olmuştu. Geçen hafta çekimler Birkan Sokullu ve Necip Memili’li sahnelerle başladı. Bu arada dizinin adı değişti ve ilk adı olan “Lavanta Konağı” oldu.

Nuran Evren Şit’in yazdığı dizide Birkan Sokullu’yla başrolü paylaşan Ebru Şahin’in çekimleri de bugün başladı. Güzel oyuncu özenle hazırlandığı dizideki ilk sahnelerini çekti. Bu arada Şahin’in “Hayat” olan karakter adı “Harika” olarak değiştirildi. Dizide Kuvayi Milliye’den beri hep 30 yaşında görünen bir adamın hikâyesi etkileyici bir dille anlatılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hülya Avşar ekrana bomba bir yarışmayla dönüyor; Yıldız De Bana

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir