1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ebru Şahin, Burcu Özberk, Merve Dizdar, Sinem Ünsal Yenikapı'daki yardım çalışmalarında

Ebru Şahin, Burcu Özberk, Merve Dizdar, Sinem Ünsal gibi ünlü oyuncular Yenikapı'daki yardım çalışmalarına katıldı.

Ebru Şahin, Burcu Özberk, Merve Dizdar, Sinem Ünsal Yenikapı’daki yardım çalışmalarında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin deprem bölgesi için balattığı yardım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ünlü isimler de bu gönüllülere destek veriyor ve gelen acil ihtiyaçların kolilenmesine yardımcı oluyor. Bugünkü çalışmalarda Ebru Şahin, Burcu Özberk, Merve Dizdar, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Gülçin Kültür, Ertuğrul Postoğlu ve Cem Karcı da görev aldı.

Merve Dizdar “Hepimiz, herkes bir şeyler yapmak istiyor. O yüzden çok mutluyum. Bu günleri böyle atlatacağız. Hepimizin aklı, kalbi zaten deprem bölgesinde ama herkes elinden geleni yapıyor. Atlatacağız inşallah” dedi.

Ebru Şahin, Burcu Özberk, Merve Dizdar, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Gülçin Kültür ve Ertuğrul Postoğlu yardımları tek tek koliledi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Alışık’tan deprem bölgesine 500 bin TL bağış

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir