1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dönence dizisinde flaş değişiklik

Kanal D İç Yapımlar'ın imza attığı yazlık dizi "Dönence"de senarist değişikliği yaşandı.

Dönence dizisinde flaş değişiklik

Dönence” dizisinin çekimleri Foça‘da tüm hızıyla devam ediyor. Kanal D İç Yapımlar‘ın imza attığı dizinin başrol oyuncularından Caner Topçu, rolü için yelken eğitimi aldı. İlk kez yelken sporuyla ilgili özel eğitim aldığını anlatan yakışıklı oyuncu “Eğitiminin teoride çok zor olduğunu düşündüm. Suya ilk çıktığımda çok fazla rüzgâr olduğundan kontrol edemedim ve düşüp tekrar yelkene bindim. Mantığı biraz kavradıktan sonra rüzgârı ve tekneyi kontrol etmeyi başardım. Şiddetli rüzgarlarda karar verme yeteneğimi geliştirdim. Açık denizde ise tek başıma bunun mücadelesini vermek bana ekstra heyecan kattı. Hayatımda yeni bir hobiye sahip oldum.” dedi.

İsrail formatlı “Exceptional” projesinden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu ile Emrah Aguş oturuyor. Sümeyye Aydoğan, Didem İnselel, Emre Kınay, Ülkü Hilal Çiftçi, Ogün Kaptanoğlu, Can Kızıltuğ, Alara Bozbey, Doğa Karakaş, Atakan Hoşgören, Nazlı Çetin, Can Kızıltuğ, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz ve Edanur Gülbudak‘ı buluşturan dizinin senaryo yazarı değişti. Merakla beklenen dizinin yeni yazarı Ebru Hacıoğlu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisine Alp Arslan’ın abisi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir