1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dokuz Oğuz'un afişi yayınlandı

Dokuz Oğuz dizisi FOX'un merakla beklenen projeleri arasında yer alıyor.

Dokuz Oğuz’un afişi yayınlandı

Dokuz Oğuz dizisi FOX’un dev bütçeli iddialı dizileri arasında yer alıyor. 21 Ocak tarihine yetiştirilmesi planlanan dizinin yapımcılığını Gold Film’in üstleniyor. Cem Akyoldaş’ın yönettiği, Süleyman Çobanoğlu’nun ise yazdığı “Dokuz Oğuz” dizisinin afişi yayınlandı.

Afişte “Dokuz Oğuz” timi ve timden Yüzbaşı Batur Karanlık (Kubilay Aka) ile beraber Türk dünyasıyla ilgili önemli operasyonlarda yer alan gizli ajan Bilge Töreyeva (Deniz Işın) ile Albay Tomris Toprak da (Yasemin Kay Allen) dikkat çekiyor. Kahramanlık Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç,  Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik’in yer aldığı dizi, Mehmetçik’in iki bin yılı aşan efsanesinde, ulaşılan yeni bir zirvenin destansı öyküsüyle çok yakında FOX ekranlarında olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alperen Duymaz’dan ikinci Melisa Aslı Pamuk açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir