1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Doğu Demirkol ve Gizem Arıkan’dan Togg’la bir yol hikâyesi

Doğu Demirkol ve Gizem Arıkan ‘Geleceğin Rotası' filminde buluştu.

Doğu Demirkol ve Gizem Arıkan’dan Togg’la bir yol hikâyesi

Kahramanmaraş’ta bir çocuk şenliği düzenlemek üzere TOGG ile yola çıkan iki arkadaşın hikayesi ‘Geleceğin Rotası’ bu akşam 20.00’de TRT1’de… Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın destekleri ile hazırlanan, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG ile çekilen ve deprem bölgesinde düzenlenen bir şenliği konu alan ‘Geleceğin Rotası’ isimli yapım projesi 21 Nisan 2023 Cuma günü saat 20:00’de TRT1 ekranında olacak. Ünlü komedyen Doğu Demirkol ve Gizem Arıkan’ın başrollerini paylaştığı Geleceğin Rotası’nın kadrosunda usta oyuncu Ahmet Yenilmez de yer alıyor.

Bir yol hikayesi olan ‘Geleceğin Rotası’nın konusu ise şöyle:

Çok yakın iki arkadaş olan Doğu ve Gizem Kahramanmaraş’ta depremzede çocuklar için kapsamlı bir Anadolu Şenliği düzenlemeye karar verirler. İstanbul’dan başladıkları bu yolculuk boyunca birçok şehre uğrarlar. Bu şehirlerde şenlik için kendilerine yardım edeceklerini düşündükleri çeşitli isimlerle görüşürler. Tüm hazırlıkları tamamlamak için ise sadece üç günleri vardır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bayramı hastanede geçiren Zuhal Topal’dan salgın uyarısı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir