1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Doğu Demirkol ile Yağmur Tanrısevsin’li “Yaşam Koçu”nun çekimlerini tamamlandı

Ünlü komedyen Doğu Demirkol’un yazıp başrolünü Yağmur Tanrısevsin’le başrolünü oynadığı “Yaşam Koçu” filmi 12 Ocak’ta gösterime girecek.

Doğu Demirkol ile Yağmur Tanrısevsin’li “Yaşam Koçu”nun çekimlerini tamamlandı

Doğu Demirkol’un yeni filmi “Yaşam Koçu”nun çekimleri tamamlandı. Wovie, RetroPro, Netd & DMC’nin imza attığı film 12 Ocak’ta seyirciyle buluşacak. Filmde Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin’e Bülent Çolak, Hakan Meriçliler, Nazlı Tosunoğlu ve Ebrar Demirbilek eşlik ediyor. Teaser’ı da seyirciyle buluşan filmde Yağmur Tanrısevsin “Helin”, Doğu Demirkol ise “Cafer” rolüne hayat veriyor. Filmde yaşam koçları, astrolog ve enerjicileri dolaşan Helin ile tüm bunlarla dalga geçerken bir anda popüler bir yaşam koçuna dönüşen Cafer’in eğlenceli hikâyesi anlatılıyor.

Teaser’ında yaşam koçu Cafer’in bir danışana enerji verirken danışanı bayılttığı filmin konusu ise şöyle;

Âşık olup bir türlü açılamadığı ve mecburi kankalık vasfıyla eşlik ettiği ünlü oyuncu Helin ile yaşam koçları, enerjici ve falcıları dolaşan Cafer, bu tarz işleri tiye alıp dalga geçerken bir anda kendini ülkenin en popüler yaşam koçu olarak bulur. Gün geçtikçe çevresinde oluşan mürit halesinin etkisiyle kerameti kendinden sanan Cafer’in gerçeği bulması için önce kendini bulması gerekmektedir.,

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aşk Filmi”nin ardından “Arap Kadri ve Tarzan” filminin vizyon tarihi de ertelendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir