1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dizi yapımcıları deprem bölgesine okul yaptıracak

Dizi yapımcıları deprem bölgesinin yaralarını sarmak için seferber olmaya devam ediyor.

Dizi yapımcıları deprem bölgesine okul yaptıracak

Dizi yapımcıları geçen hafta setlere ara verip deprem bölgesi için seferber olmuştu. Hem iş gücüyle, hem de teknik malzemeleriyle bölge halkının imdadına yetişen yapımcılar bireysel yardımlarının yanı sıra dernekleri adına da bölgeye bir katkı daha sağlamak istediler. Bugün bir araya gelen Yapımcılar Derneği ve TESİYAP (Televizyon ve Sinema Filmi Yapımcıları Meslek Birliği) aldıkları kararı açıkladı.

Dernek şu yazılı açıklamayı yayınladı:

“Yapımcılar Derneği ve Televizyon ve Sinema Filmi Yapımcıları Meslek Birliği Yapımcılar Derneği’ne üye kurumlarımız ve değerli dizi yapımcılarımız ile yaptığımız yönetim kurulu olağa üstü toplantısı sonucunda üyelerimizin bugüne kadar yaptığı ayni ve nakdi katkıları dışında olmak üzere; yapımcılarımız tarafından yapılan nakdi bağışlarla, afet bölgesine tam donanımlı bir okul yaptırılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Halit Ergenç, Engin Akyürek, Hande Erçel, Mert Ramazan Demir ortak yayında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir