1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dizi dünyasında büyük kavga… İki büyük yapımcının Beca’daki “Senaristimi çaldın” kavgası

Dizi dünyası dün gece Beca’da yaşanan kavgayı konuşuyor. İki büyük yapımcı Medyapım’ın patronu Fatih Aksoy ile O3 Medya’nın sahibi Saner Ayar arasında senarist kavgası yaşandı.

Dizi dünyasında büyük kavga… İki büyük yapımcının Beca’daki “Senaristimi çaldın” kavgası

Beca dün gece çok konuşulan bir kavgaya sahne oldu. Ünlü isimlerin uğrak yeri olan Akatlar’daki mekanda dizi dünyasının iki usta yapımcısı Fatih Aksoy ile Saner Ayar kavga etti. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre Fatih Aksoy ile meslektaşı Kerem Çatay 22.30 sıralarında Beca’ya giriş yaptı.

MEDYAPIM’IN SAHİBİ FATİH AKSOY

Bu sırada mekanda dizi dünyasının iki usta ismi Saner Ayar ile Mehmet Yiğit Alp de vardı. Fatih Aksoy, 6 yıl boyunca Yasak Elma dizisinde beraber çalıştığı başarılı senaristler Melis Civelek ile Zeynep Gür’ü transfer eden Saner Ayar’ı görünce gerildi ve yanına gidip “Sen benim senaristlerimi nasıl alırsın?” diyerek hesap sordu.

O3 MEDYA’NIN SAHİBİ SANER AYAR

Duruma sinirlenen Saner Ayar da sert bir şekilde karşılık verince ortalık karıştı. İkili arasında çıkan arbede çevredekilerin araya girmesiyle büyümeden engellendi. Kavgayı ayıranlar arasında eski milli basketbolcu Mehmet Okur’un da olduğu belirtildi.

Saner Ayar, geçen günlerde Melis Civelek ile Zeynep Gür’le Özge Özpirinçci’nin başrol oynayacağı “Sandık Kokusu” dizisi için anlaştığını duyurmuştu. Civelek ve Gür, aynı zamanda Gold Film’in Show TV için çektiği reyting rekortmeni “Kızılcık Şerbeti” dizisini de yazıyor. Dizi sektörünün 2 gözde senaristi yapımcılar arasında paylaşılamadı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Taner Ölmez’in yeni projesi belli oldu… Barış Telli’ye hayat verecek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir