1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dizi dünyasında bomba gelişme… İbrahim Çelikkol Gaddar’a konuk oluyor

Ay Yapım’ın cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi Gaddar’a çok flaş bir isim konuk oluyor.

Dizi dünyasında bomba gelişme… İbrahim Çelikkol Gaddar’a konuk oluyor

Çağatay Ulusoy’un başrol oynadığı, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan gibi isimlerin yer aldığı güçlü kadrosuyla cuma akşamı dengeleri değiştiren “Gaddar” dizisine bomba bir konuk oyuncu geliyor. “Kuş Uçuşu” dizisinin üçüncü ve son sezonuyla nisan ayın izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan İbrahim Çelikkol, Now’ın iddialı dizisi Gaddar’a Korkut karakteriyle konuk oluyor.

“Korkut Zakkum” geliyor

İbrahim Çelikkol “Gaddar” dizisinde babasının gözlerinin önünde annesini öldürmesinin travmasını iki kardeşine sahip çıkmak zorunda kalarak bastıran, hayata tutunmak için de yasa dışı işlere giren ve kısa sürede yer altı dünyasına korku salan Korkut Zakkum karakterini canlandıracak.

Ay Yapım geleneğini bozmadı

Öte yandan daha önce de projelerine iddialı isimleri konuk alan Ay Yapım yine geleneğini bozmadı. “Ezel” dizisine Kıvanç Tatlıtuğ, “Çukur” dizisine ise Barış Ardıç konuk olmuştu. Şimdi İbrahim Çelikkol da “Gaddar”a birkaç bölüm konuk olarak heyecan yaratan bölümlere imza atacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti Doğa’nın hayatına Giray Şifacıgil giriyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir