1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Disney Plus'ta bir ilk... "Aktris" dizisi 8 bölümüyle yayına girdi

Ülkemizin önde gelen 2 starı Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nu buluşturan "Aktris" dizisi seyirciyle buluştu.

Disney Plus’ta bir ilk… “Aktris” dizisi 8 bölümüyle yayına girdi

Aktris dizisi Disney Plus‘ın merakla beklenen dizileri arasında yer alıyordu. Geçen cuma şık bir davetle galası yapılan dizi için geri sayım bitti ve BKM imzalı dizi bugün seyirciyle buluştu. Soner Caner’in başarılı rejisi ve Hakan Bonomo’nun etkileyici senaryosuyla kaleme aldığı dizinin 8 bölümü birden hem Türkiye’de hem de dünyanın dört bir yanında seyirciyle buluştu.

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nu başrollerinde buluşturan ve seri katile dönülen ünlü oyuncunun hikâyesini anlatan ‘Aktris’in oyuncu kadrosunda Tolga TekinAhmet Rıfat ŞungarŞebnem Hassanisoughiİpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi değerli isimler yer alıyor.

Türkiye’nin en ünlü yıldızının gündüz ışıltılı, gece ise karanlık dünyasının keskin geçişlerine tanıklık edeceğimiz; suç, gerilim ve mizah öğelerini bir arada barındıran orijinal dizi ‘Aktris’ Disney+’ta yayında…

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yürek Çıkmazı” dizisi için karar çıktı. Tamam mı, devam mı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir