1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tarkan'ın içerik üreteceği Disney Plus’ın yeni yerli projeleri neler?  

Disney Plus abone sayısındaki artışın ardından 2. büyük atağa geçti. Platform yeni yerli projeleriyle de çok konulacak.

Tarkan’ın içerik üreteceği Disney Plus’ın yeni yerli projeleri neler?   

Ülkemizde 14 Haziran’da yayın hayatında başlayan Disney Plus “Kaçış”, “Dünyayla Benim Aramda”, “Ben Gri”, “Recep İvedik 7”, “Yılbaşı Gecesi”, “Bursa Bülbülü” gibi iddialı projelerini seyirciyle buluşturmuş ve abone sayısını yükseltmeye devam etmişti. Megastar Tarkan da bu sabah platformun tanıtım çekimi için kamera karşısına geçti.

Oldukça keyifli olan Tarkan tanıtım çekimlerinden peş peşe fotoğraflar yayınladı.

Sırada Can Yaman’lı El Turco, Pınar Deniz’li Aktrist, Aras Bulut İynemli’li Atatürk, Aslı Enver’li Arayış, Meryem Uzerli’li “Ru”i Halit Ergenç’li “Numen” ve Ezgi Mola’lı “Ayten” var…

Abone sayısındaki büyük artış nedeniyle 2. büyük atağa hazırlanan platformun yeni projeleri Haluk Bilginer’li “Şahsiyet”, Orhan Pamuk’un eserinden uyarlanacak olan “Masumiyet Müzesi”, “Yasak Elma” filmi, “Ölümlü Dünya 2” filmi, Ersin Karabulut’un “Yeraltı Öyküleri” adlı çizgi romanının film serisi, Hande Altaylı’nın yazdığı “Şakir Paşa Ailesi” projesi… Ay Yapım, O3 Medya ve BKM’den de yeni film ve dizi projeleri alacak.

Başarılı yönetmen Zeynep Günay Tan, Disney’e bir dizi, bir de sinema filmi çekecek. Cansu Dere’nin platforma çekeceği dizi de merakla bekleniyor. Hande Erçel bu yaz MF Yapım’la Yusuf Pirhasan’ın yöneteceği “Denizkızı” dizisinde başrol oynayacak.

Öte yandan Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler dizisi yüksek bütçesi nedeniyle beklemeye alınmıştı. Şimdi bütçesi düşürülen dizi için de hazırlıklar tam gaz sürüyor. Projenin yaz başında sete çıkması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serenay Sarıkaya’nın babasını kim oynuyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir