1. Anasayfa
  2. Dizi

Disney Plus bomba gibi geliyor. O senaristle anlaştı

Disney Plus bomba gibi geliyor. O senaristle anlaştı

Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Disney Plus, nisan ayında büyük bir atağa geçiyor ve 8 projenin birden çekimlerine başlıyor. O3 Medya’dan Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’lu “Kaçış”ı ve Aras Bulut İyinemli’li Atatürk dizisini alan şirket, ayrıca Medyapım, OGM Pictures ve MF Yapım’dan da yeni projeler aldı.

Ay Yapım’dan da Can Yaman’lı diziyi alacak olan Disney Plus, Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Hande Erçel ve Pınar Deniz’le de anlaştı. Bununla yetinmeyen platform Pınar Bulut’un da aralarında olduğu Türkiye’nin en başarılı senaristlerini de ekibine dahil etti. Geçmişte Ezel, Suskunlar gibi unutulmaz dizileri yazan Pınar Bulut, son olarak “Mucize Doktor” ve “Şahmaran” projelerini kaleme almıştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir