1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kıvanç Tatlıtuğ'un annesini Nur Sürer, abisini Nejat İşler mi oynayacak?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'yı buluşturacak olan Show TV'nin Aile dizisinin cast görüşmeleri sürüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un annesini Nur Sürer, abisini Nejat İşler mi oynayacak?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya Show TV’nin “Aile” dizisinde iki sevgiliyi canlandıracak. Aslan adlı çiftlikte yaşayan kalabalık bir aileye sahip bir bar işletmecisine hayat verecek olan Tatlıtuğ’un partneri son anda değişmişti. Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay, dizinin başrol kadını “Devin” için sözleşme aşamasına geldiği Özge Özpirinçci’ye başka projelerde çalışmayı teklif etmişti. Ardından da rol için daha önce adı geçen Serenay Sarıkaya’yla görüşülmüştü. Hafta başı Amerika’dan dönen Serenay Sarıkaya dizinin ilk 5 bölümünün senaryosunu uçakta okudu ve teklife “Evet” dedi.

Serenay Sarıkaya’nın prensipte anlaştığı dizinin yeni kadrosunda başarılı oyuncular Canan Ergüder, Yüsra Geyik ve Umutcan Ütebay da rol alacak. Dizinin bel kemiği karakteri Aslan’ın annesi Hülya için çok değerli bir oyuncunun adı geçiyor; Nur Sürer… Canmdaki Kız’daki oyunculuğuyla hayranlık uyandıran usta oyuncunun dizideki anlaşması bu ay sonu bitiyor. Sürer’e OGM Pictures’ın da kalması için teklifte bulunduğu öğrenildi.

Ahmet Katıksız ile Cem Toluay’ın yöneteceği ve Hakan Bonomo’nun yazdığı diziyle ilgili bir bomba bilgi de kulislerde heyecan yarattı. Aslan’ın abisi Cihangir için ünlü aktör Nejat İşler’e teklif gitti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Disney Plus üyelik ücretine zam yaptı. İşte yeni fiyat

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir